1. Veiligheid
  2. slimme stekker

Top 10 best geteste slimme stekkers van 2024

Laatst bijgewerkt: 14 mrt. 2023

We hebben een uitgebreide slimme stekkers test gedaan en hieruit zijn de 10 beste slimme stekkers ontstaan. We testen de slimme stekkers onder andere op kwaliteit, prijs- kwaliteitsverhouding, duurzaamheid en uiteraard design. Door de slimme stekkers te vergelijken met elkaar komen we tot de conclusie welke slimme stekkers beste getest zijn en zo ontstaat de top 10 beste slimme stekkers.

Wil je weten welke de best getetste slimme stekkers zijn? Door op de button hieronder te klikken, ga je meteen naar de top 10 en ontdek je welke slimme stekkers er zijn uitverkozen tot de beste van 2024.

Jessica
Jessica

Hallo daar en leuk kennis te maken. Mijn naam is Jessica. Heel erg bedankt voor het lezen van mijn blog en dat je meer te weten wilt komen over mij.

Al jarenlang ben ik gefascineerd door alles wat met fashion en design te maken heeft en ben ik een trouwe volger geworden van alle trendy en hot items van op dit moment. Volgens mijn moeder heb ik hier sinds ik kan lopen een passie voor gehad en deze gedurende de jaren steeds meer ontwikkeld. Ook leer ik graag en doe ik graag research zodat ik je de beste reviews kan geven.

Ik ben begonnen als designer en ben sinds 2017 actief bezig met het schrijven van blogs met als doel om je over het beste interieur te adviseren. Er is veel interieur op de markt en er komen er tot op de dag van vandaag steeds meer artikelen bij. Het geeft me daarom een enorme kick om op onderzoek uit te gaan en de beste reviews te vinden voor mijn followers.

Doordat ik inmiddels veel kennis heb opgedaan, zowel in de praktijk als in theorie, hoop ik lezers te kunnen motiveren en inspireren met het vinden van het juiste interieur dat voor hen het meest passend is.

Ben je nieuwsgierig en wil je graag op de hoogte blijven? Kom mij dan volgen zodat je op de hoogte blijft van alle nieuwtjes en feiten!

Top 10 slimme stekkers

Wij vinden het erg leuk dat je meer wilt weten over slimme stekkers en wij vertellen je hier graag meer over! Ben je op zoek naar sfeervolle producten voor je woning? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Ons team bestaat uit experts en deskundigen en de afgelopen tijd hebben wij grondig onderzoek gedaan naar slimme stekkers die niet misstaan in ieders woning. In de top 10 lijst hieronder, zie je de slimme stekkers welke als beste naar beste naar voren zijn gekomen door reviews.

Om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben wij de top 10 slimme stekkers voor je vergeleken en in de volgorde geplaatst zoals je hieronder kunt zien.

Lees snel verder voor meer informatie over elke slimme stekker.

1. Smartify Slimme Stekker Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter.

5/5

Met de Smartify Slimme Stekker maak je al je apparaten in huis slim. Met deze stekker kun je de stroom van je apparaten aan- en uitzetten, zodat je energie kunt besparen. Je kunt het ook gebruiken om te programmeren wanneer je apparaten aan- en uit moeten. Zo kun je de verlichting, de verwarming en andere apparaten aan- en uitzetten op vooraf ingestelde tijden. Met de energie meter kun je ook de energieverbruik van de apparaten in je huis bijhouden. Zo weet je precies hoeveel energie je gebruikt en kun je je energieverbruik verbeteren. De Smartify Slimme Stekker werkt alleen met een draadloze verbinding van 2.4 GHz. Het is ook eenvoudig te installeren. Als je deze slimme stekker gebruikt, kun je je huis slim maken en je energieverbruik verminderen.

Altijd een goede binnenkomer en dit jaar op nummer 1. Bekijk hier de reviews. 

2. Iqonic Slimme Stekker Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter Verbruiksmeter 16A.

5/5

Met de Iqonic Slimme Stekker Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter Verbruiksmeter 16A kan je jouw huis gemakkelijk automatiseren. Deze intelligente stekker is eenvoudig te installeren met de gratis SmartLife app. Dankzij deze slimme stekker kan je zelfs vanaf een andere locatie jouw verlichting aan- en uitschakelen. Bovendien geeft de Energiemeter in de app je een duidelijk overzicht van de stroomverbruik per dag en per maand. Gebruik de handige tijdschakelaar om automatisch aan- en uit te programmeren als je op vakantie bent. De Iqonic slimme stekker is ook compatibel met Google Home en Amazon Alexa, waardoor je je verlichting ook met je stem kan bedienen. Deze slimme stekker is de perfecte oplossing voor een eenvoudige en slimme woning.

Volgens de vakkundige en specialisten het best vergeleken en beoordeeld. Terecht op nummer 2.  

3. Smart Plug (Smart Connect WiFi) Slimme stekker met energiemeter.

5/5

Deze slimme stekker met energiemeter is een gemakkelijke manier om uw huis te automatiseren. Met deze handige stekker hoef je geen hub te gebruiken om deze te laten werken. Het is geschikt voor het bedienen van apparaten zoals lampen, luchtbevochtigers, verwarmers en ventilatoren. Met deze stekker kunt u ook het energieverbruik van uw apparaten monitoren. Met de slimme stekker kunt u ook op afstand bedienen met uw telefoon. U kunt uw apparaten met één druk op de knop aan of uit zetten via de Smart Connect WiFi-app. U kunt ook een timer instellen om uw apparaten te bedienen wanneer u maar wilt, en u kunt uw verbruiksgegevens bekijken. De stekker is ook voorzien van een compact en slank ontwerp dat gemakkelijk past in elke ruimte. Deze slimme stekker met energie-monitor is een uitstekend hulpmiddel om de kosten van uw energieverbruik te verlagen en uw huis te automatiseren. Je kunt gemakkelijk energie besparen door je apparaten automatisch uit te schakelen wanneer je niet thuis bent. Met de Smart Connect WiFi-app kunt u ook meerdere apparaten tegelijk bedienen, waardoor uw energieverbruik nog verder wordt verminderd.

Een absoluut hot item en niet te missen. Bekijk hier het best geteste product op nummer 3. 

4. Tuya slimme stekker enkel Smartplug met energiemeting Smart Life app Slimme verlichting.

5/5

Met deze slimme stekker van Tuya kunt u eenvoudig ieder apparaat aansluiten. Door middel van de geïntegreerde energiemeting heeft u altijd een goed overzicht van uw verbruik. Zo kunt u bijvoorbeeld eenvoudig zien welk apparaat het meeste stroom verbruikt en waar u op kunt besparen. De slimme stekker verbindt u met de Smart Life app, waardoor u met een simpele druk op de knop uw verlichting en andere apparaten kunt bedienen. U kunt bovendien programma’s instellen waardoor u bijvoorbeeld automatisch uw lampen aan en uit kunt zetten. Ook kunt u tijdschakelaars aanmaken en uw apparaten op afstand bedienen, ook als u niet thuis bent. Zo bent u altijd verbonden met uw apparaten. Profiteer van alle voordelen die deze slimme Tuya stekker met zich meebrengt. U kunt met een simpele druk op de knop uw verlichting en andere apparaten regelen. Door zijn ingebouwde energiemeting krijgt u een goed inzicht in uw verbruik en kunt u zo energie besparen. Geniet van de slimme stekker van Tuya voor al uw slimme verbindingen!

Mijn persoonlijke knaller en een zekerheidje. Deze doet het altijd goed en is het best vergeleken. 

5. TP-Link Tapo P115 Mini Slimme Stekker Energiebewaking 1-Pack.

5/5

Met de TP-Link Tapo P115 Mini Slimme Stekker Energiebewaking 1-Pack heb je altijd het overzicht over al je verbonden apparaten. Deze slimme stekker werkt met de Tapo-app, waarmee je je verbonden apparaten op afstand kunt beheren. Of je nu thuis bent of op vakantie, je kunt vanaf elke locatie de toegang tot je apparaten regelen. Deze slimme stekker is bovendien ontworpen om je levensstijl te ondersteunen. Met de Tapo-app kun je geautomatiseerde routines maken die je kunt gebruiken om energie te besparen. Zo kun je bijvoorbeeld een timer instellen om je apparaten automatisch uit te schakelen als je niet thuis bent. Ook biedt de app extra beveiliging voor je gezin. Je kunt bijvoorbeeld een melding krijgen als er een verbonden apparaat wordt aangezet. Zo kun je op elk moment zien wat er gebeurt in je huis.

Binnen ons team leeft dit best geteste artikel en is een van onze favorieten. 

6. Iqonic Slimme Stekker Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter Verbruiksmeter 4 Stuks 16A.

5/5

Automatiseer je woning met deze Iqonic slimme stekker. De stekker is eenvoudig te installeren met de gratis SmartLife app. Met deze app kun je vanaf de andere kant van de wereld je lampen aan en uit zetten. De Energiemeter geeft een duidelijk overzicht van het stroomverbruik van je apparaten per dag en per maand. Met de tijdschakelaar maak je automatische aan/uit programma’s voor je lampen, waardoor je je geen zorgen meer hoeft te maken als je op vakantie gaat. Ook werkt de stekker perfect met Google Home en Amazon Alexa, waarmee je je lampen gemakkelijk met je stem kan bedienen. Geniet van de voordelen van de Iqonic slimme stekker met de energie- en verbruiksmeter, krijg inzicht in je stroomverbruik en maak je woning slim. Dit pakket bevat 4 stuks met een vermogen van 16A.

Wat ook altijd naar voren komt in de top 10 best geteste producten is dit artikel. Een klassieker in dit segment. 

7. K&L Slimme Stekker Smart Plug Incl. Energiemeter Tijdschakelaar.

5/5

De K&L® Stekker Smart Plug Incl. Energiemeter Tijdschakelaar is een revolutionair apparaat dat je huis slimmer en beheersbaar maakt. Je sluit je apparaten gemakkelijk aan de K&L® Stekker en kunt vervolgens je energieverbruik en apparaten online beheren, vanaf elke locatie. Als je per ongeluk je lampen vergeten bent uit te schakelen voordat je de deur uit ging, is dat geen probleem. Met de SmartLife app of met je stem via Google Home of Amazon Alexa kan je de apparaten in- of uitschakelen. Ook kun je ervoor kiezen om de apparaten automatisch te laten in- of uitschakelen volgens een schema dat je zelf bepaalt. Met de K&L® Stekker ben je dus altijd in staat om je apparaten te beheren. Naar boven staat, maak je huis slim en beheersbaar en go Hard, Go Smart!

Een perfect product en zeker top 7 waardig. Kwalitatief hoogstaand. Vakkundig geselecteerd door onze specialisten met uitstekende reviews.

8. Philips Hue Smart plug Slimme Stekker Nederland.

5/5

De Philips Hue Smart plug Slimme Stekker Nederland is het ultieme apparaat voor het slim maken van je bestaande verlichting. Met deze slimme stekker kun je je bestaande verlichting aansluiten in het stopcontact en aan of uitzetten met de Philips Hue app of zelfs met je stem. Met de Philips Hue Bridge kun je extra functies toevoegen zoals het instellen van timers. De Philips Hue slimme stekker heeft een onopvallend en compact formaat met aan de bovenkant een extra aan/uit-schakelaar. De stekker is voorzien van een randaarde (type F) voor gebruik in Nederland en vele andere Europese landen. Je kunt de stekker gemakkelijk verplaatsen en gebruiken voor verschillende toepassingen. Hij is bijvoorbeeld ideaal voor het aansluiten van lampen, tv's, speakers en vele andere apparaten. Met de Philips Hue slimme stekker kun je je verlichting slim maken, energie besparen en een aanpassbare omgeving creëren. Je hebt de mogelijkheid om je verlichting te bedienen via de Philips Hue app of zelfs met je stem. Maak je bestaande verlichting slim met de Philips Hue slimme stekker en geniet van een meer comfortabele en persoonlijke ervaring.

Volgens onze actuele onderzoeken en reviews hoort deze topper ook zeker thuis op nummer 8 in de top 10 best geteste producten. 

9. Hombli Slimme Stekker WiFi Timerfunctie en Energiemeter Werkt met Amazon Alexa en Google Home 3 stuks.

5/5

De Hombli slimme stekker biedt veel flexibiliteit. Je kunt de stekker aanpassen aan jouw levensstijl en je energieverbruik verminderen. De slimme stekker heeft een timerfunctie, waarmee je je apparaten automatisch op afstand kunt bedienen. Je kunt ook je energieverbruik monitoren met de energie-meter. Met de Hombli slimme stekker heb je een stukje extra beveiliging voor je apparaten. Je kunt je apparaten op afstand bedienen, zelfs als je niet thuis bent. Je kunt ook gebruik maken van de bewegingssensor, waardoor het licht automatisch aan gaat als je een bepaalde ruimte betreedt. Zo kun je veilig thuiskomen en minder energie verbruiken. Met de Hombli slimme stekker hoef je je nooit meer zorgen te maken over het vergeten van het uitschakelen van je apparaten.

Kwaliteit boven kwantiteit. Dit is precies waar dit product voor staat. Bekijk hier de reviews. 

10. Nedis SmartLife Smart Stekker | Wi-Fi | 3 Stuks | 3680 W | Type F (CEE 7/3) | -10 45 °C | Android™ IOS.

5/5

Met de Nedis SmartLife Smart Stekker heeft u altijd controle over uw elektrische apparaten. Dankzij de Wi-Fi-verbinding kunt u overal ter wereld, op elk gewenst moment, uw apparaten in- en uitschakelen. Het draadloze bereik is maximaal 3680 W, wat betekent dat het ideaal is voor het bedienen van grote elektrische apparaten in huis. Deze slimme stekker is geschikt voor alle gangbare type F (CEE 7/3)-stekkers en is robuust genoeg om te gebruiken bij temperaturen van -10 tot 45 °C. De stekker is compatibel met Android™ en iOS, zodat u de stekker gemakkelijk kunt koppelen met uw smartphone of tablet. U kunt ook de Nedis® SmartLife-app gebruiken om uw apparaten gemakkelijk in- en uit te schakelen of koppelen aan Google Home of Amazon Alexa voor stembediening.

Voor op dit moment sluiten wij af met dit product. Zeker top 10 best geteste product waardig en de moeite waard om de reviews te bekijken. 

Inhoudsopgave

Populaire FAQS over deze slimme stekkers vergelijking

Door op de button te klikken onderaan Iqonic Slimme Stekker Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter Verbruiksmeter 16A. bijvoorbeeld, word je doorverwezen naar de betalingssite van een externe webshop met een goede deal. 

Gefeliciteerd! We zijn erg blij dat we je hebben kunnen helpen met de juiste keuze te maken voor jouw product aan de hand van onze best geteste top 1-10 slimme stekkers. Na de betaling van een slimme stekker, krijg je per direct een mail met hierin de betalingsbevestiging van de winkel van aankoop. Niks ontvangen? Neem dan contact op met de winkel van aankoop voor assistentie.

Ons team staat dag en nacht voor je klaar om alle vragen voor je te beantwoorden die gerelateerd zijn aan onze top 1-10 best slimme stekkers. Voor vragen hoef je alleen maar ons contactformulier in te vullen op onze website en dan zorgen wij dat je zo spoedig mogelijk reactie krijgt. 

Staat je antwoord er niet tussen of heb je andere vragen over de door ons geplaatste top 10 best geteste slimme stekkers? Neem dan contact op door ons contactformulier in te vullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk reageren. 

Welke slimme stekker uit de top 10 is juist voor jou?

Achter de schermen werken wij hard om het onderzoek naar de beste slimme stekker zo nauwkeurig mogelijk uiteen te zetten, zodat wij jou zo goed mogelijk kunnen helpen. 

Ons team bestaat uit experts die veel ervaring hebben met het uittesten van slimme stekkers. In eerste instantie laten we de consument aan het woord door de best gereviewde slimme stekkers te selecteren. Hierna bepalen de experts welke er in de top 10 komen.

Voor jou is het dan slechts de keuze tussen deze 10 toppers. Maar welke is dan juist voor jou? Dit kun je zelf bepalen door middel van de informatie goed tot je te nemen. Door middel van de 10 slimme stekkers met elkaar te vergelijken op basis van de beschrijvingen, foto’s en prijzen, kom je tot de ultieme slimme stekker voor jou.

slimme stekker productreview - Eindoordeel

Uiteindelijk ben je gebonden aan jouw persoonlijke voorkeuren, budget en situatie. Als je een van de bovengenoemde top 10 slimme stekkers kiest, ben je er echter zeker van dat je kwaliteit krijgt. Daarnaast biedt elk van de bovengenoemde merken producten met geavanceerde technologie, voordelen, gebruikersgemak en vermogensbesparing. Kies de slimme stekker die het beste bij je persoonlijke behoeften past en je bent klaar! Het is duidelijk dat er veel variëteit is op de markt als het gaat om slimme stekkers. Overweeg dus je opties voordat je er een koopt. Bekijk de voordelen, technologie en de prijs om er zeker van te zijn dat je de juiste kiest. Met deze tips in gedachten, kun je er zeker van zijn dat je de beste kwaliteit krijgt voor je geld. Zo krijg je het optimale voordeel van je slimme stekker!

Wil je op de hoogte blijven? Bezoek onze website dan vaker en volg de nieuwste ontwikkelingen. Wij zeggen geen vaarwel, maar TOT ZIENS!   

Disclaimer: Door ons onderzoek naar de beste slimme stekker ontvangen wij een kleine commissie op het moment dat je overgaat tot de aankoop op een externe webshop waarnaar wij verwijzen. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor de aankoop van een slimme stekker. Hiervoor kun je ten alle tijden terecht bij de winkel van aankoop of de producent.

Gepubliceerd op: 14 feb. 2023