1. Veiligheid
  2. slimme deurbel

Top 10 best geteste slimme deurbellen van 2024

Laatst bijgewerkt: 14 mrt. 2023

We hebben een uitgebreide slimme deurbellen test gedaan en hieruit zijn de 10 beste slimme deurbellen ontstaan. We testen de slimme deurbellen onder andere op kwaliteit, prijs- kwaliteitsverhouding, duurzaamheid en uiteraard design. Door de slimme deurbellen te vergelijken met elkaar komen we tot de conclusie welke slimme deurbellen beste getest zijn en zo ontstaat de top 10 beste slimme deurbellen.

Wil je weten welke de best getetste slimme deurbellen zijn? Door op de button hieronder te klikken, ga je meteen naar de top 10 en ontdek je welke slimme deurbellen er zijn uitverkozen tot de beste van 2024.

Jessica
Jessica

Hallo daar en leuk kennis te maken. Mijn naam is Jessica. Heel erg bedankt voor het lezen van mijn blog en dat je meer te weten wilt komen over mij.

Al jarenlang ben ik gefascineerd door alles wat met fashion en design te maken heeft en ben ik een trouwe volger geworden van alle trendy en hot items van op dit moment. Volgens mijn moeder heb ik hier sinds ik kan lopen een passie voor gehad en deze gedurende de jaren steeds meer ontwikkeld. Ook leer ik graag en doe ik graag research zodat ik je de beste reviews kan geven.

Ik ben begonnen als designer en ben sinds 2017 actief bezig met het schrijven van blogs met als doel om je over het beste interieur te adviseren. Er is veel interieur op de markt en er komen er tot op de dag van vandaag steeds meer artikelen bij. Het geeft me daarom een enorme kick om op onderzoek uit te gaan en de beste reviews te vinden voor mijn followers.

Doordat ik inmiddels veel kennis heb opgedaan, zowel in de praktijk als in theorie, hoop ik lezers te kunnen motiveren en inspireren met het vinden van het juiste interieur dat voor hen het meest passend is.

Ben je nieuwsgierig en wil je graag op de hoogte blijven? Kom mij dan volgen zodat je op de hoogte blijft van alle nieuwtjes en feiten!

Top 10 slimme deurbellen

Wij vinden het erg leuk dat je meer wilt weten over slimme deurbellen en wij vertellen je hier graag meer over! Ben je op zoek naar sfeervolle producten voor je woning? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Ons team bestaat uit experts en deskundigen en de afgelopen tijd hebben wij grondig onderzoek gedaan naar slimme deurbellen die niet misstaan in ieders woning. In de top 10 lijst hieronder, zie je de slimme deurbellen welke als beste naar beste naar voren zijn gekomen door reviews.

Om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben wij de top 10 slimme deurbellen voor je vergeleken en in de volgorde geplaatst zoals je hieronder kunt zien.

Lees snel verder voor meer informatie over elke slimme deurbel.

1. Video deurbel met camera en wifi Draadloos op accu met 1080P Inclusief draadloze gong (t-ring geluid) en 32GB SD-kaart.

5/5

Met de video deurbel met camera en wifi van Zedar heb je altijd en overal inzicht in wat er aan de voordeur gebeurt. Het apparaat is draadloos en draait op accu met een 1080P HD-beeldresolutie. Daarnaast is het voorzien van een draadloze gong die een T-ring geluid uitzendt. Het apparaat wordt geleverd met een 32GB SD-kaart, waarmee je eenvoudig de opnames bewaart. De deurbel is voorzien van een infrarood nachtzicht, waardoor je ook 's nachts duidelijk zicht hebt op de bezoeker bij de voordeur. De bewegingsdetectie zorgt ervoor dat je direct een melding krijgt als er iemand aanbelt. Daarnaast kun je gemakkelijk communiceren met de bezoeker via de app. Zo heb je altijd en overal controle over wat er aan je voordeur gebeurt!

Altijd een goede binnenkomer en dit jaar op nummer 1. Bekijk hier de reviews. 

2. Calex Slimme Deurbel met Camera 2K Video Deurbel Draadloos Incl. Chime.

5/5

Met de slimme, draadloze Calex video deurbel kom je altijd te weten wie er voor de deur staat. De ingebouwde Full HD camera met nachtzicht staat garant voor een scherp en duidelijk beeld, waardoor je ten alle tijden kunt zien wie er beweegt of aanbelt. Als er iemand aanbelt, dan ontvang je hier een melding van via de Calex Smart app, en klinkt er ook de meegeleverde chime in je huis. Bovendien is de video deurbel voorzien van een speaker met twee-richtingsspraak, waardoor het contact met je bezoekers via je mobiele telefoon gemakkelijk verloopt. Je kunt bijvoorbeeld gemakkelijk een gesprek voeren met je bezoeker, of je nu thuis bent of niet.

Volgens de vakkundige en specialisten het best vergeleken en beoordeeld. Terecht op nummer 2.  

3. Google Nest Doorbell Slimme deurbel Batterij.

5/5

Met de Nest Doorbell Slimme deurbel Batterij heb je altijd een oogje in het zeil voor je voordeur. De slimme deurbel werkt op batterijvoeding en is draadloos, waardoor je hem gemakkelijk zelf kunt installeren. Met de Nest Doorbell kun je activiteitsmeldingen ontvangen om je op de hoogte te houden van wat er voor je voordeur gebeurt. Met de Nest Doorbell Slimme deurbel Batterij kun je ook altijd en overal beelden van voor je deur bekijken. Je kunt met een HD-camera met een breed gezichtsveld zien wat er zich afspeelt voor je deur, zelfs in het donker. Met de ingebouwde microfoon en luidspreker heb je ook de mogelijkheid om te praten met bezoekers of om verdere instructies te geven. De Nest Doorbell Slimme deurbel Batterij is een slimme, draadloze deurbel die je gemakkelijk en veilig kunt installeren. De unieke combinatie van camera, microfoon en luidspreker geeft je altijd het gevoel dat je thuis bent, zelfs als je er niet bent. Met deze slimme deurbel heb je altijd de controle over wat er voor je deur gebeurt.

Een absoluut hot item en niet te missen. Bekijk hier het best geteste product op nummer 3. 

4. Ring Video Deurbel Wired Bedraad.

5/5

Met de Ring Video Deurbel Wired Bedraad kun je voelen dat je veilig bent in je eigen huis. Je kunt de deurbel op je bestaande deurbelbedrading aansluiten voor continue stroom en beveiliging, wat betekent dat je geen gedoe meer hebt met batterijen vervangen. Met deze deurbel weet je altijd wie voor je deur staat. Met 1080p HD-video, livebeeld en twee-richtingsspraak kun je iedereen die voor je deur staat zien, horen en met ze communiceren, waar je ook bent. Met deze innovatieve technologie kun je je huis altijd en overal bewaken. Daarnaast heb je een groothoeklens van 160 graden, waardoor je het hele gebied voor je deur in de gaten kunt houden. Bovendien ontvang je via de app direct meldingen als er iemand voor de deur staat.

Mijn persoonlijke knaller en een zekerheidje. Deze doet het altijd goed en is het best vergeleken. 

5. Eufy by Anker Slimme Video Deurbel Deurbelset Batterijgevoed 1080P Draadloze gong.

5/5

De Eufy Video Deurbel Slim is een innovatieve deurbel met een modern design en vele handige eigenschappen. De deurbel is batterij-aangedreven, waardoor je niet afhankelijk bent van elektriciteit. Daarnaast is de deurbel voorzien van een 1080P HD-camera voor een haarscherpe beeldkwaliteit. Het slimme ontwerp betekent dat je de deurbel op een breed scala aan locaties kunt plaatsen, zonder dat je bang hoeft te zijn dat deze stroom of verbinding verliest. Met de Eufy Video Deurbel Slim kun je altijd zien wie er aanbelt. Je kunt de beelden live bekijken op je smartphone, tablet of computer. Bovendien is er een draadloze gong geïntegreerd in het systeem, zodat je ook altijd weet wanneer er aanbelt. De deurbel slaat de beelden lokaal op, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot alle video's. De Eufy Video Deurbel Slim is voorzien van een infraroodsensor, waardoor je ook 's nachts een helder beeld krijgt. Dankzij deze opties krijg je altijd een compleet beeld van wat er aan je deur gebeurt.

Binnen ons team leeft dit best geteste artikel en is een van onze favorieten. 

6. Eufy by Anker Video Deurbel Draadloze Deurbelset Inclusief HomeBase 2 WiFi vereist.

5/5

De Eufy door Anker Video Deurbel biedt een revolutionaire manier om je huis te beveiligen. Deze draadloze deurbelset is ontworpen om eenvoudig te installeren op uw deurkozijn. Met de HomeBase 2 WiFi vereist, kunt u de deurbel gemakkelijk bedienen met uw smartphone, waardoor u de deurbel kunt bekijken, de bel kunt bedienen en zelfs uw eigen antwoorden kunt inspreken. Met een HD-camera, nachtzicht en een tweede oog, kunt u eenvoudig kijken wie er aan de deur staat. Het brede kijkhoek van 160 graden geeft u het perfecte overzicht. Met de slimme AI-technologie worden bezoekers automatisch herkend, waardoor u het verschil kunt zien tussen vrienden, familie en onbekende bezoekers. De Eufy Video Deurbel is gemakkelijk te bedienen met de Eufy Security-app op uw smartphone. Met deze app kunt u de deurbel instellen, de bel bedienen en zelfs uw eigen antwoorden inspreken. De Eufy Video Deurbel is een slimme oplossing voor het beveiligen van uw huis. Met de HomeBase 2 WiFi vereist, kunt u de deurbel gemakkelijk bedienen met uw smartphone, waardoor u de deurbel kunt bekijken, de bel kunt bedienen en zelfs uw eigen antwoorden kunt inspreken. Met de HD-camera, het nachtzicht en de slimme AI-technologie, kunt u altijd zien wie er aan de deur staat. Deze revolutionaire draadloze deurbelset is eenvoudig te installeren op uw.

Wat ook altijd naar voren komt in de top 10 best geteste producten is dit artikel. Een klassieker in dit segment. 

7. Ring Video Deurbel (2de generatie) Batterij 1080p HD-video Venetiaans Brons.

5/5

Met de Ring Video Deurbel (2de generatie) in venetiaans brons, kun je vanaf elke locatie zien, horen en praten met bezoekers. Deze deurbel heeft een batterij van 1080p HD-video die je een melding geeft als er iemand aanbelt of als de ingebouwde sensor een beweging registreert. Met de verstelbare bewegingszones, waaronder de close-up-zone, kun je instellen welke meldingen je wilt ontvangen. Of je nu thuis bent of niet, je weet altijd wie er voor je deur staat. De Ring Video Deurbel is voorzien van een venetiaans brons afwerking die de deurbel een stijlvolle uitstraling geeft. Met deze deurbel ben je altijd op de hoogte van activiteiten bij je deur.

Een perfect product en zeker top 7 waardig. Kwalitatief hoogstaand. Vakkundig geselecteerd door onze specialisten met uitstekende reviews.

8. Ring Video Deurbel (2de generatie) Draadloos 1080p HD-video Zilver.

5/5

Met de 2e generatie Ring Video Deurbel kun je in een oogopslag precies weten wie er voor je deur staat. Deze draadloze deurbel is voorzien van een 1080p HD-video en heeft een zilveren afwerking. Dankzij de ingebouwde sensor krijg je direct een melding wanneer er iemand aanbelt of beweging wordt gedetecteerd. De verstelbare bewegingszones, waaronder de nieuwe close-up-zone, zorgen ervoor dat je alleen de meldingen ontvangt die je nodig hebt. Of je nu thuis bent of niet, met de Ring Video Deurbel weet je altijd wie er voor je deur staat. Het is een handig en veilig hulpmiddel om je huis te beveiligen waarmee je op afstand kunt communiceren met bezoekers.

Volgens onze actuele onderzoeken en reviews hoort deze topper ook zeker thuis op nummer 8 in de top 10 best geteste producten. 

9. Eufy Deurbel 2 Pro met Homebase.

5/5

De Eufy Deurbel 2 Pro met Homebase biedt een eenvoudige manier om uw huis te bewaken. Met de dubbele camera kunt u tegelijkertijd bezoekers voor en achter uw voordeur zien. U kunt de camera's aanpassen om een 180°-beeld te krijgen, zodat u geen bezoekers meer mist. De camera's zijn waterdicht en voorzien van infraroodavondvisie, zodat u ook 's nachts alles in de gaten kunt houden. De deurbel heeft een Homebase waarmee u eenvoudig toegang krijgt tot alle functies. U kunt de Homebase direct aansluiten op uw wifi-netwerk om realtime meldingen te ontvangen wanneer er bezoekers op uw voordeur staan. Ook kunt u de deurbel verbinden met uw Alexa-apparaat om de bellen te bedienen met stemcommando's. Daarnaast kunt u eenvoudig opgenomen beelden terugkijken en delen via de Eufy-app.

Kwaliteit boven kwantiteit. Dit is precies waar dit product voor staat. Bekijk hier de reviews. 

10. Ring Video Deurbel 4 Draadloos 4HD-videokwaliteit Zilver.

5/5

De Ring Video Deurbel 4 biedt een kwalitatief hoogwaardige manier om uw huis te beveiligen. Het beschikt over een 4HD-videokwaliteit met verwisselbare batterij voor eenvoudig opladen en verbeterde wifi-verbinding. U kunt precies zien wat er aan uw deur gebeurt met de Vooruitblikken via Pre-Roll in kleur van alle bewegingsgebeurtenissen. Het heeft ook een HD-video, Tweerichtingsspraak, Nachtzicht en Geavanceerde bewegingsdetectie met personaliseerbare bewegingszones. De Ring Video Deurbel 4 is een slanke en stijlvolle deurbelvervanger die in elke omgeving past. Het heeft een ingebouwde sirene die u kunt inschakelen als er een beweging wordt gedetecteerd of als de deurbel wordt gebruikt. U kunt de sirene ook inschakelen vanaf uw mobiele apparaat. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om alle bewegingsgebeurtenissen te bekijken en af te spelen met de mobiele app. Zo kunt u gemakkelijk controleren wat er is gebeurd en wat er op uw deur gebeurt. De Ring Video Deurbel 4 is verkrijgbaar in zilver en een ideale oplossing voor uw beveiligingsbehoeften.

Voor op dit moment sluiten wij af met dit product. Zeker top 10 best geteste product waardig en de moeite waard om de reviews te bekijken. 

Inhoudsopgave

Populaire FAQS over deze slimme deurbellen vergelijking

Door op de button te klikken onderaan Calex Slimme Deurbel met Camera 2K Video Deurbel Draadloos Incl. Chime. bijvoorbeeld, word je doorverwezen naar de betalingssite van een externe webshop met een goede deal. 

Gefeliciteerd! We zijn erg blij dat we je hebben kunnen helpen met de juiste keuze te maken voor jouw product aan de hand van onze best geteste top 1-10 slimme deurbellen. Na de betaling van een slimme deurbel, krijg je per direct een mail met hierin de betalingsbevestiging van de winkel van aankoop. Niks ontvangen? Neem dan contact op met de winkel van aankoop voor assistentie.

Ons team staat dag en nacht voor je klaar om alle vragen voor je te beantwoorden die gerelateerd zijn aan onze top 1-10 best slimme deurbellen. Voor vragen hoef je alleen maar ons contactformulier in te vullen op onze website en dan zorgen wij dat je zo spoedig mogelijk reactie krijgt. 

Staat je antwoord er niet tussen of heb je andere vragen over de door ons geplaatste top 10 best geteste slimme deurbellen? Neem dan contact op door ons contactformulier in te vullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk reageren. 

Welke slimme deurbel uit de top 10 is juist voor jou?

Achter de schermen werken wij hard om het onderzoek naar de beste slimme deurbel zo nauwkeurig mogelijk uiteen te zetten, zodat wij jou zo goed mogelijk kunnen helpen. 

Ons team bestaat uit experts die veel ervaring hebben met het uittesten van slimme deurbellen. In eerste instantie laten we de consument aan het woord door de best gereviewde slimme deurbellen te selecteren. Hierna bepalen de experts welke er in de top 10 komen.

Voor jou is het dan slechts de keuze tussen deze 10 toppers. Maar welke is dan juist voor jou? Dit kun je zelf bepalen door middel van de informatie goed tot je te nemen. Door middel van de 10 slimme deurbellen met elkaar te vergelijken op basis van de beschrijvingen, foto’s en prijzen, kom je tot de ultieme slimme deurbel voor jou.

slimme deurbel productreview - Eindoordeel

Tenslotte, aan de beste slimme deurbel uit te kiezen valt niet mee. Dagelijks verandert de markt en daarom kan het lastig zijn voor jou om een weloverwogen beslissing te nemen. Gelukkig hebben wij de top 10 slimme deurbel lijst voor je samengesteld om je een handje te helpen bij het maken van de juiste keuze. Dus als je op zoek bent naar een slimme deurbel, ga dan vooral naar onze lijst eens kijken. Jouw perfecte slimme deurbel moet daar zeker staan! Conclusie Het is voor jou als consument lastig om de perfecte slimme deurbel uit te kiezen met al het aanbod op de markt. Wij hebben de top 10 slimme deurbel lijst samengesteld om je hierbij te helpen. Als je specifieke eisen hebt die je wilt dat een slimme deurbel voldoet, let dan goed op welke producten hiervoor aanbevolen worden. De producten in onze lijst hebben bewezen dat ze kwaliteit leveren en je hierdoor kunt profiteren van een stukje veiligheid, comfort en gemak. Dus als je op zoek bent naar een slimme deurbel, neem dan even kijkje in onze top 10 lijst. Je vindt er vast jouw perfecte slimme deurbel tussen!

Wil je op de hoogte blijven? Bezoek onze website dan vaker en volg de nieuwste ontwikkelingen. Wij zeggen geen vaarwel, maar TOT ZIENS!   

Disclaimer: Door ons onderzoek naar de beste slimme deurbel ontvangen wij een kleine commissie op het moment dat je overgaat tot de aankoop op een externe webshop waarnaar wij verwijzen. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor de aankoop van een slimme deurbel. Hiervoor kun je ten alle tijden terecht bij de winkel van aankoop of de producent.

Gepubliceerd op: 14 feb. 2023