1. Verwarming
  2. elektrische haard

Top 10 best geteste elektrische haarden van 2024

Laatst bijgewerkt: 14 mrt. 2023

We hebben een uitgebreide elektrische haarden test gedaan en hieruit zijn de 10 beste elektrische haarden ontstaan. We testen de elektrische haarden onder andere op kwaliteit, prijs- kwaliteitsverhouding, duurzaamheid en uiteraard design. Door de elektrische haarden te vergelijken met elkaar komen we tot de conclusie welke elektrische haarden beste getest zijn en zo ontstaat de top 10 beste elektrische haarden.

Wil je weten welke de best getetste elektrische haarden zijn? Door op de button hieronder te klikken, ga je meteen naar de top 10 en ontdek je welke elektrische haarden er zijn uitverkozen tot de beste van 2024.

Jessica
Jessica

Hallo daar en leuk kennis te maken. Mijn naam is Jessica. Heel erg bedankt voor het lezen van mijn blog en dat je meer te weten wilt komen over mij.

Al jarenlang ben ik gefascineerd door alles wat met fashion en design te maken heeft en ben ik een trouwe volger geworden van alle trendy en hot items van op dit moment. Volgens mijn moeder heb ik hier sinds ik kan lopen een passie voor gehad en deze gedurende de jaren steeds meer ontwikkeld. Ook leer ik graag en doe ik graag research zodat ik je de beste reviews kan geven.

Ik ben begonnen als designer en ben sinds 2017 actief bezig met het schrijven van blogs met als doel om je over het beste interieur te adviseren. Er is veel interieur op de markt en er komen er tot op de dag van vandaag steeds meer artikelen bij. Het geeft me daarom een enorme kick om op onderzoek uit te gaan en de beste reviews te vinden voor mijn followers.

Doordat ik inmiddels veel kennis heb opgedaan, zowel in de praktijk als in theorie, hoop ik lezers te kunnen motiveren en inspireren met het vinden van het juiste interieur dat voor hen het meest passend is.

Ben je nieuwsgierig en wil je graag op de hoogte blijven? Kom mij dan volgen zodat je op de hoogte blijft van alle nieuwtjes en feiten!

Top 10 elektrische haarden

Wij vinden het erg leuk dat je meer wilt weten over elektrische haarden en wij vertellen je hier graag meer over! Ben je op zoek naar sfeervolle producten voor je woning? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Ons team bestaat uit experts en deskundigen en de afgelopen tijd hebben wij grondig onderzoek gedaan naar elektrische haarden die niet misstaan in ieders woning. In de top 10 lijst hieronder, zie je de elektrische haarden welke als beste naar beste naar voren zijn gekomen door reviews.

Om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben wij de top 10 elektrische haarden voor je vergeleken en in de volgorde geplaatst zoals je hieronder kunt zien.

Lees snel verder voor meer informatie over elke elektrische haard.

1. Elektrische Sfeerhaard 50" inch Wandhaard Opbouwsfeerhaard (cinewall)- 5 vlam effecten 128 x 42 x 13 cm.

5/5

Met onze Deluxe Infinity Line elektrische sfeerhaard heb je de mogelijkheid om de perfecte sfeer te creëren in je woning. Deze wandhaard is 50 inch groot en biedt veel mogelijkheden. Je kunt kiezen uit verschillende vlam effecten, waaronder een 5 vlam effect. De sfeerhaard is voorzien van een glaspaneel dat je een echt vuur gevoel geeft. De behuizing is gemaakt van 128 cm bij 42 cm bij 13 cm. Hierdoor is de haard gemakkelijk te installeren in nagenoeg iedere woning. De Deluxe Infinity Line elektrische sfeerhaard is ook voorzien van een thermostaat. Hiermee kun je de temperatuur naar wens instellen. De warmte die wordt gecreëerd door de haard, zorgt voor een gezellige sfeer. Daarnaast is de haard voorzien van een timer, waarmee je de haard eenvoudig aan en uit kunt zetten. Zo heb je precies de juiste sfeer wanneer je wilt. Met de Deluxe Infinity Line elektrische sfeerhaard heb je een perfecte en veilige vervanger voor een gashaard. Met de Deluxe Infinity Line elektrische sfeerhaard kun je de ultieme sfeer creëren in je woning. Deze wandhaard is 50 inch groot en biedt veel mogelijkheden. Je kunt kiezen uit verschillende vlam effecten, waaronder een 5 vlam effect. De sfeerhaard is voorzien van een glaspaneel dat je een echt vuur gevoel geeft. De behuizing is gemaakt van 128 cm bij 42 cm bij 13 cm. Hierdoor is de haard gemakkelijk te installeren in nagenoeg iedere woning. Bovendien is de haard voorzien van een thermostaat en timer. Zo heb je precies de juiste sfeer wanneer je wilt. Kies vandaag nog voor de Deluxe Infinity Line elektrische sfeerhaard en geniet van een sfeervolle woning.

Altijd een goede binnenkomer en dit jaar op nummer 1. Bekijk hier de reviews. 

2. MOA Elektrische Haard Sfeerhaard Kachel - Afstandsbediening Ambilight EFS82B.

5/5

De MOA Elektrische Haard Sfeerhaard Kachel - Afstandsbediening Ambilight EFS82B is een elektrische haard met een modern design. De haard heeft een afstandsbediening en een Ambilight-effect dat de warmte sfeer in de kamer versterkt. Deze elektrische haard heeft geen afvoersysteem nodig, waardoor hij eenvoudig te installeren is. De haard is uitgerust met een thermostaat en timer, waardoor je de temperatuur en duur van de verwarming gemakkelijk kunt aanpassen. De haard is ontworpen om energie te besparen. Hij is uitgerust met een energiebesparende stand, waardoor je energiekosten kunt verminderen. De haard wordt geleverd met een krachtige, maar stille blower waarmee de warmte gelijkmatig wordt verspreid. Hij is ook voorzien van een aantal veiligheidsfuncties, waaronder een automatische uitschakelfunctie en een oververhittingsbescherming. De MOA Elektrische Haard Sfeerhaard Kachel - Afstandsbediening Ambilight EFS82B is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een energiezuinige en betaalbare manier om hun huis te verwarmen.

Volgens de vakkundige en specialisten het best vergeleken en beoordeeld. Terecht op nummer 2.  

3. Elektrische haard Met verwarming Met thermostaat Sfeerhaard Electrische Kachel Vrijstaand - 2000 Watt.

5/5

Deze elektrische haard met vlameffect is een ideale warmtebron voor elke ruimte. Met een vermogen van 2000 Watt levert hij genoeg warmte en heeft hij een thermostaat die je handmatig kunt instellen. De realistische vlammen zorgen voor een gezellige sfeer. De haard is compact en gemakkelijk te verplaatsen, zodat je hem in verschillende kamers kunt gebruiken. Ook heeft hij een compartiment waar je brandhout kunt bewaren. Deze elektrische haard is geschikt voor elke kamer en zal zeker een waardevolle toevoeging zijn aan je interieur.

Een absoluut hot item en niet te missen. Bekijk hier het best geteste product op nummer 3. 

4. LumberQ In- Wand sfeerhaard Nova 105 x 35 x 12,5 cm Sfeerhaard 3 kleuren Wandhaard Elektrische wand haard.

5/5

De LumberQ In-Wand Sfeerhaard Nova is een krachtige wandhaard die zorgt voor een aangename warmte en een romantische sfeer. De wandhaard heeft een modern design met een glazen voorpaneel, dat de warmte goed verspreidt. Het unieke aan deze haard is dat je de kleur van het vuur kunt instellen met de afstandsbediening. Er zijn 3 verschillende kleuren: oranje, roze en blauw. Met de kleurwisselfunctie kan je de haard in elke kamer aanpassen. Daarnaast is de wandhaard ook voorzien van een realistische vlamillusie. Deze vlamillusie geeft je de illusie van echt vuur, zonder dat je daadwerkelijk brandhout of kolen hoeft te gebruiken. Bovendien is de elektrische haard gemakkelijk te installeren en is deze zeer energiezuinig. De wandhaard heeft een afmeting van 105 x 35 x 12,5 cm en deze past in elke standaard wand. Met de LumberQ In-Wand Sfeerhaard Nova creëer je gemakkelijk een warme en romantische sfeer in je huis.

Mijn persoonlijke knaller en een zekerheidje. Deze doet het altijd goed en is het best vergeleken. 

5. Elektrische kachel Sfeerhaard Cinewall 3D Electrische haard met verwarming 36" 3 ZIJDIG 91 x 44 x 20 cm.

5/5

De Elektrische kachel Sfeerhaard Cinewall 3D Electrische haard met verwarming 36" 3 ZIJDIG 91 x 44 x 20 cm is een prachtige luxe aanwinst voor je woning. Deze sfeerhaard behoort tot de nieuwste modellen en is een echte eyecatcher. Je kunt de haard direct aan de muur hangen of inbouwen. Vooral onder of naast de televisie is het een mooi gezicht. Je hoeft je geen zorgen te maken over geluidsoverlast, want de sfeerhaard maakt geen lawaai. Daarnaast is de haard driezijdig, waardoor je het vuur van alle kanten kunt bewonderen. Met deze sfeerhaard geef je je woning een extra luxe uitstraling en verwarm je je woning op een efficiënte manier, zonder dat daar ook maar één vlam aan te pas hoeft te komen. Het is dus niet alleen een gezellige aanwinst voor je interieur, je kunt er ook nog eens veel profijt van hebben. Kortom, de Elektrische kachel Sfeerhaard Cinewall 3D Electrische haard met verwarming 36" 3 ZIJDIG 91 x 44 x 20 cm is een musthave voor iedereen die een luxe aanvulling wil op zijn interieur.

Binnen ons team leeft dit best geteste artikel en is een van onze favorieten. 

6. Elektrische haard met ventilatorkachel 2000W 39x25x56,5 cm ML-Design.

5/5

Met deze elegante elektrische haard van ML-Design kun je ook in de winter je woonkamer verwarmen zonder hout te gebruiken. De haard heeft een mooie zwarte look met een kijkvenster en imitatiehout. Achter het glas brandt een vlameffect dat een echt vuur imiteert. Daarnaast is er een ingebouwde ventilator waarmee de warme lucht in de kamer verspreid wordt. De elektrische haard heeft een vermogen van 2000 Watt en is 39x25x56,5 cm groot. Dankzij zijn stijlvolle design is de haard een echte eye-catcher in elke kamer. Geniet van de sfeer en warmte die deze elektrische haard met ventilatorkachel biedt.

Wat ook altijd naar voren komt in de top 10 best geteste producten is dit artikel. Een klassieker in dit segment. 

7. Elektrische haard met ventilatorkachel 2000W 39x25x56,5 cm ML-Design.

5/5

"Geniet van een warme sfeer zonder dat je hout hoeft te stoken met deze elegante elektrische haard. Met zijn witte look met kijkvenster en imitatiehout lijkt de haard net een echte open haard. Het vlameffect achter het glas creëert een realistisch vuurbeeld. Verwarm je woonkamer op een energiezuinige manier met de verwarmingselementen en de ingebouwde ventilator. Met een vermogen van 2000W is de haard ideaal voor middelgrote tot grote ruimtes. De afmetingen van de haard zijn 39x25x56,5 cm, zodat je de haard gemakkelijk in je interieur kan integreren. Kies voor het ML-Design voor een warme sfeer in je huis!".

Een perfect product en zeker top 7 waardig. Kwalitatief hoogstaand. Vakkundig geselecteerd door onze specialisten met uitstekende reviews.

8. MECAFER Elektrische ventilator 3000 W MH3000.

5/5

De MECAFER Elektrische ventilator 3000 W MH3000 is een onmisbaar hulpmiddel om te genieten van optimale warmte in elke ruimte. Deze elektrische ventilator, gemaakt van roestvrij staal, heeft een vermogen van 3000 W, een handvat en een verstelbare voet. Met twee verwarmingssnelheden (2000 en 3000 W) en een regelbare thermostaat, kun je de warmte in elke ruimte precies instellen. De MECAFER Elektrische ventilator 3000 W MH3000 is eenvoudig en veilig te bedienen. Deze ventilator maakt gebruik van een niet-toxische en geurloze technologie, zodat je zorgeloos kunt genieten van de warme lucht. De afmetingen maken het ook mogelijk om de ventilator overal mee naartoe te nemen, waardoor je flexibel bent en geen warmte meer hoeft te missen. De MECAFER Elektrische ventilator 3000 W MH3000 is dan ook een perfecte oplossing om je huis of kantoor te verwarmen.

Volgens onze actuele onderzoeken en reviews hoort deze topper ook zeker thuis op nummer 8 in de top 10 best geteste producten. 

9. MECAFER Elektrische ventilator 3000 W TURBO MH3300TV.

5/5

De MECAFER Elektrische ventilator 3000 W TURBO MH3300TV is een draagbare elektrische verwarming met een krachtige motor. Met een vermogen van 3000 W is deze ventilator perfect voor grote ruimtes. Het unieke ontwerp met vinnen biedt betere effici�ntie van de verwarming. De handgreep en voet zijn verstelbaar van 0 tot 45 �, waardoor je de verwarming perfect kunt positioneren. De ventilator heeft ook twee verwarmingssnelheden (2000 en 3000 W) en een regelbare thermostaat om de temperatuur van de ruimte aan te passen. Bovendien is de ventilator IP24-geclassificeerd, waardoor deze veilig is om te gebruiken. Daarnaast is deze verwarming ook compatibel met natte onderdelen, waardoor het een uitstekende optie is voor gebruik in vochtige ruimtes.

Kwaliteit boven kwantiteit. Dit is precies waar dit product voor staat. Bekijk hier de reviews. 

10. MOA Electrische Haard Sfeerhaard Klassiek Heater Kachel Vrijstaand - ES180.

5/5

De MOA Electrische Haard Sfeerhaard Klassiek Heater Kachel Vrijstaand - ES180 is een prachtig vrijstaande kachel voor binnen. Het is een krachtige, veilige en duurzame haard met een modern design. De kachel heeft twee verschillende warmte-instellingen, zodat je de temperatuur precies kunt aanpassen aan je behoeften. Het is ook voorzien van een ventilator die de warmte in de kamer verspreidt. De kachel is gemaakt van een duurzame staalplaat met een klassiek koperen uiterlijk. De MOA Electrische Haard Sfeerhaard Klassiek Heater Kachel Vrijstaand - ES180 is een geweldige oplossing voor mensen die geen gasrekening willen betalen. Het levert een krachtige warmte die de hele kamer kan verwarmen. Het is ook uitgerust met veiligheidselementen, waaronder een automatische uitschakeling bij te hoge temperaturen. Bovendien is het gemakkelijk schoon te maken, waardoor je het er perfect uit laat zien. De haard heeft ook een afstandsbediening, waardoor je de temperatuur vanaf de bank kunt aanpassen. Deze haard is een geweldige oplossing voor mensen die geen gasrekening willen betalen, maar wel de warmte en het comfort van een haard willen ervaren.

Voor op dit moment sluiten wij af met dit product. Zeker top 10 best geteste product waardig en de moeite waard om de reviews te bekijken. 

Inhoudsopgave

Populaire FAQS over deze elektrische haarden vergelijking

Door op de button te klikken onderaan MOA Elektrische Haard Sfeerhaard Kachel - Afstandsbediening Ambilight EFS82B. bijvoorbeeld, word je doorverwezen naar de betalingssite van een externe webshop met een goede deal. 

Gefeliciteerd! We zijn erg blij dat we je hebben kunnen helpen met de juiste keuze te maken voor jouw product aan de hand van onze best geteste top 1-10 elektrische haarden. Na de betaling van een elektrische haard, krijg je per direct een mail met hierin de betalingsbevestiging van de winkel van aankoop. Niks ontvangen? Neem dan contact op met de winkel van aankoop voor assistentie.

Ons team staat dag en nacht voor je klaar om alle vragen voor je te beantwoorden die gerelateerd zijn aan onze top 1-10 best elektrische haarden. Voor vragen hoef je alleen maar ons contactformulier in te vullen op onze website en dan zorgen wij dat je zo spoedig mogelijk reactie krijgt. 

Staat je antwoord er niet tussen of heb je andere vragen over de door ons geplaatste top 10 best geteste elektrische haarden? Neem dan contact op door ons contactformulier in te vullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk reageren. 

Welke elektrische haard uit de top 10 is juist voor jou?

Achter de schermen werken wij hard om het onderzoek naar de beste elektrische haard zo nauwkeurig mogelijk uiteen te zetten, zodat wij jou zo goed mogelijk kunnen helpen. 

Ons team bestaat uit experts die veel ervaring hebben met het uittesten van elektrische haarden. In eerste instantie laten we de consument aan het woord door de best gereviewde elektrische haarden te selecteren. Hierna bepalen de experts welke er in de top 10 komen.

Voor jou is het dan slechts de keuze tussen deze 10 toppers. Maar welke is dan juist voor jou? Dit kun je zelf bepalen door middel van de informatie goed tot je te nemen. Door middel van de 10 elektrische haarden met elkaar te vergelijken op basis van de beschrijvingen, foto’s en prijzen, kom je tot de ultieme elektrische haard voor jou.

elektrische haard productreview - Eindoordeel

Het kiezen van de juiste elektrische haard is een persoonlijke keuze. Er zijn veel factoren – de grootte, de stijl, de functionaliteit – om rekening mee te houden bij het maken van de beste keuze voor jou. Deze lijst heeft je een overzicht gegeven van de beste producten en het is aan jou om eruit te kiezen wat je het meest aanspreekt. Kijk goed naar wat je precies zoekt in een elektrische haard en bepaal welk product het best bij je past voordat je een aankoopbeslissing maakt. Zoals je kunt zien, zullen deze top 10 elektrische haarden zeker een warme glimlach op jouw gezicht toveren met hun capaciteit en prachtige uiterlijk. Het is makkelijk om te zien waarom ze zo populair zijn. Je kunt er zeker van zijn dat je het juiste product vindt met behulp van de lijst, aangezien we gefocust zijn geweest op het overzichtelijk maken van de beste elektrische haarden voor jou. Veel winkel plezier!

Wil je op de hoogte blijven? Bezoek onze website dan vaker en volg de nieuwste ontwikkelingen. Wij zeggen geen vaarwel, maar TOT ZIENS!   

Disclaimer: Door ons onderzoek naar de beste elektrische haard ontvangen wij een kleine commissie op het moment dat je overgaat tot de aankoop op een externe webshop waarnaar wij verwijzen. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor de aankoop van een elektrische haard. Hiervoor kun je ten alle tijden terecht bij de winkel van aankoop of de producent.

Gepubliceerd op: 14 feb. 2023