1. Meubelen
  2. elektrische lattenbodem

Top 10 best geteste elektrische lattenbodems van 2024

Laatst bijgewerkt: 14 mrt. 2023

We hebben een uitgebreide elektrische lattenbodems test gedaan en hieruit zijn de 10 beste elektrische lattenbodems ontstaan. We testen de elektrische lattenbodems onder andere op kwaliteit, prijs- kwaliteitsverhouding, duurzaamheid en uiteraard design. Door de elektrische lattenbodems te vergelijken met elkaar komen we tot de conclusie welke elektrische lattenbodems beste getest zijn en zo ontstaat de top 10 beste elektrische lattenbodems.

Wil je weten welke de best getetste elektrische lattenbodems zijn? Door op de button hieronder te klikken, ga je meteen naar de top 10 en ontdek je welke elektrische lattenbodems er zijn uitverkozen tot de beste van 2024.

Jessica
Jessica

Hallo daar en leuk kennis te maken. Mijn naam is Jessica. Heel erg bedankt voor het lezen van mijn blog en dat je meer te weten wilt komen over mij.

Al jarenlang ben ik gefascineerd door alles wat met fashion en design te maken heeft en ben ik een trouwe volger geworden van alle trendy en hot items van op dit moment. Volgens mijn moeder heb ik hier sinds ik kan lopen een passie voor gehad en deze gedurende de jaren steeds meer ontwikkeld. Ook leer ik graag en doe ik graag research zodat ik je de beste reviews kan geven.

Ik ben begonnen als designer en ben sinds 2017 actief bezig met het schrijven van blogs met als doel om je over het beste interieur te adviseren. Er is veel interieur op de markt en er komen er tot op de dag van vandaag steeds meer artikelen bij. Het geeft me daarom een enorme kick om op onderzoek uit te gaan en de beste reviews te vinden voor mijn followers.

Doordat ik inmiddels veel kennis heb opgedaan, zowel in de praktijk als in theorie, hoop ik lezers te kunnen motiveren en inspireren met het vinden van het juiste interieur dat voor hen het meest passend is.

Ben je nieuwsgierig en wil je graag op de hoogte blijven? Kom mij dan volgen zodat je op de hoogte blijft van alle nieuwtjes en feiten!

Top 10 elektrische lattenbodems

Wij vinden het erg leuk dat je meer wilt weten over elektrische lattenbodems en wij vertellen je hier graag meer over! Ben je op zoek naar sfeervolle producten voor je woning? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Ons team bestaat uit experts en deskundigen en de afgelopen tijd hebben wij grondig onderzoek gedaan naar elektrische lattenbodems die niet misstaan in ieders woning. In de top 10 lijst hieronder, zie je de elektrische lattenbodems welke als beste naar beste naar voren zijn gekomen door reviews.

Om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben wij de top 10 elektrische lattenbodems voor je vergeleken en in de volgorde geplaatst zoals je hieronder kunt zien.

Lees snel verder voor meer informatie over elke elektrische lattenbodem.

1. totaalBED Lattenbodem Medi 5000 meerdere comfortzones 80x200cm elektrisch verstelbaar draadloos.

5/5

Met de elektrisch verstelbare lattenbodem Medi 5000 van totaalBED kun je je bed eenvoudig en snel naar de gewenste positie stellen. De Medi 5000 is ontworpen om je rug tijdens je slaap optimaal te ondersteunen. De bedbodem heeft 5 comfortzones en een extra verstevigd middenstuk, waardoor het comfort wordt verhoogd. Daarnaast is de schouderzone soepel en beweegt mee met je draaibewegingen in bed. Voor het verstellen van de lattenbodem heb je geen extra kabels nodig, want de Medi 5000 is voorzien van een draadloze afstandsbediening. Met de 6500 Newton motor kun je onbeperkt genieten van het ultieme slaapcomfort. De lattenbodem is verkrijgbaar in de afmeting 80x200 cm.

Altijd een goede binnenkomer en dit jaar op nummer 1. Bekijk hier de reviews. 

2. totaalBED Lattenbodem Medi 5000 meerdere comfortzones 90x200cm elektrisch verstelbaar draadloos.

5/5

Met de Medi 5000 lattenbodem van totaalBED ben je verzekerd van ongeëvenaard slaapcomfort. Deze elektrische verstelbare bedbodem heeft een 6500 Newton motor waarmee je je lattenbodem eenvoudig via de draadloze afstandsbediening kan bedienen. Het comfort wordt verder vergroot door de vijf verschillende comfortzones en het extra verstevigde middenstuk, voor optimale ondersteuning van je rug. Bovendien beweegt de comfortzone die is ingericht op je schouder soepel mee met je draaibewegingen tijdens je slaap. De Medi 5000 lattenbodem is verkrijgbaar in de standaardmaat 90x200cm en is eenvoudig te combineren met verschillende matrassen. Geniet iedere nacht opnieuw van ultiem slaapcomfort met de elektrisch verstelbare Medi 5000 lattenbodem van totaalBED.

Volgens de vakkundige en specialisten het best vergeleken en beoordeeld. Terecht op nummer 2.  

3. Okin afstandsbediening bedraad boxspring/past op alle latten en boxspringbedden met 5 pins stekkeraansluiting.

5/5

De Okin afstandsbediening Bedraad Boxspring is een origineel onderdeel van Okin/Dewert. Met deze 6 knoppen aan de achterkant kunt u het hoofd- en voeteinde van uw bed verstellen, ook tegelijk. De bediening werkt met een 5-polige kabelstekker, waarmee u kunt bedienen met 2 Okin/Dewert-motoren. De afstandsbediening heeft ook een ophanghaak aan de achterkant. De afstandsbediening is zwart van kleur en past op alle latten en boxspringbedden met 5 pins stekkeraansluiting. Dit maakt het ideaal voor het vervangen van uw versleten afstandsbediening. Met deze afstandsbediening kunt u altijd uw bed bedienen. De Okin afstandsbediening Bedraad Boxspring is een stijlvol en handig product dat uw comfort in bed verhoogt. De bediening is eenvoudig te gebruiken; u hoeft alleen maar op de knoppen te drukken om het bedhoofd- en voeteinde naar uw wens in te stellen. U kunt het hoofd- en voeteinde ook tegelijk verstellen. Met de ophanghaak aan de achterkant kunt de afstandsbediening gemakkelijk opbergen, zodat uw slaapkamer er netjes uitziet. Deze afstandsbediening is geschikt voor alle latten en boxspringbedden met 5 pins stekkeraansluiting. Bovendien werkt de afstandsbediening altijd, waardoor u altijd gemakkelijk uw bed kunt verstellen.

Een absoluut hot item en niet te missen. Bekijk hier het best geteste product op nummer 3. 

4. Novio Lattenbodem Elektrisch verstelbaar 90x200 28 latten.

5/5

De Novio Lattenbodem Elektrisch verstelbaar 90x200 28 latten is een stevige bedbodem met 28 gelaagde latten. De latten zijn in rubber geplaatst, waardoor de ventilatie versterkt wordt en het comfort verhoogd. Bovendien is de lattenbodem voorzien van een elektrische verstelling, waardoor u heerlijk in bed kunt blijven liggen terwijl u de houding verandert. De hoofd- en voeteneind kunnen afzonderlijk worden versteld, waardoor u de bedbodem kunt aanpassen aan uw persoonlijke wensen. De lattenbodem is geschikt voor pocketvering, schuimrubber, latex en polyether matrassen. De Novio Lattenbodem Elektrisch verstelbaar 90x200 28 latten is een duurzaam product met een lange levensduur. De bedbodem is gemaakt van stevig materiaal dat bestand is tegen dagelijks gebruik en slijtage. U kunt de bedbodem eenvoudig instellen dankzij de elektrische verstelling en is het een uitstekende keuze voor comfortabel slapen. Met deze lattenbodem bent u verzekerd van een goede nachtrust.

Mijn persoonlijke knaller en een zekerheidje. Deze doet het altijd goed en is het best vergeleken. 

5. MOTOR boxspring Universeel Dual motor Elektrisch.

5/5

De MOTOR boxspring Universeel Dual motor Elektrisch geeft u een luxe slaapervaring. Het is de perfecte boxspring voor twee personen, met zijn extra verstelbare hoofd- en voeteneinde. Met de dual motor kun je beide kanten apart aanpassen voor de perfecte slaaphouding, waardoor je een optimale ondersteuning hebt voor je rug. De bediening is eenvoudig en draadloos, en je kunt kiezen uit verschillende hoogte-instellingen. De boxspring is gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaam en stevig zijn. Het onderstel is stevig en sterk en heeft een afstand van 58,1 cm tussen de 2 inkepingen voor de motor. Het matras is gemaakt van hoogwaardige pocketveren met een gewicht van maximaal 150 kg. Het matras is ook voorzien van een luxe toplaag met extra comfort. De kwaliteit en de duurzaamheid zorgen ervoor dat je vele jaren kan genieten van je MOTOR boxspring Universeel Dual motor Elektrisch.

Binnen ons team leeft dit best geteste artikel en is een van onze favorieten. 

6. Novio Lattenbodem 80x200 elektrisch 28 lats.

5/5

De Novio Lattenbodem 80x200 elektrisch 28 lats is een bedbodem van hoge kwaliteit en zeer comfortabel. De bedbodem is uitgerust met 28 latten die aan een frame zijn bevestigd en afzonderlijk elektrisch verstelbaar zijn. Door de anti-allergische kunststof kappen waar de latten in geplaatst zijn, houdt de lattenbodem stof tegen waardoor allergische reacties worden voorkomen. De Novio Lattenbodem 80x200 elektrisch 28 lats is geschikt voor verschillende soorten matrassen zoals pocketvering, schuimrubber, latex en polyether. Daarnaast is de lattenbodem ook uitgerust met een innovatief systeem waarmee de houding van het bed eenvoudig elektrisch kan worden versteld. Zo kunt u comfortabel in bed blijven liggen terwijl u de juiste houding kiest voor heerlijk slapen.

Wat ook altijd naar voren komt in de top 10 best geteste producten is dit artikel. Een klassieker in dit segment. 

7. Losse MOTOR boxspring Universeel Dual motor Elektrisch.

5/5

De Losse MOTOR boxspring Universeel Dual motor Elektrisch biedt u een geavanceerde en comfortabele manier om uw bed te verstellen. De motor heeft een krachtige motor met een vermogen van 37V DC, waarmee u de boxspring moeiteloos kunt verstellen. De geïntegreerde bewegingssensor zorgt ervoor dat de motor automatisch stopt wanneer uw bed in een bepaalde positie is versteld. Bovendien is er een afstandsbediening meegeleverd, waarmee u gemakkelijk de bedverstelling kunt bedienen. De Losse MOTOR boxspring Universeel Dual motor Elektrisch is ook voorzien van een unieke, universele pasvorm. Deze boxspring is geschikt voor veel verschillende bedden, waaronder elke boxspring. Met de meegeleverde montageaccessoires kunt u de motor gemakkelijk installeren op elk type boxspring. De hartmaat afstand van de 2 inkepingen op de motor om het in te klikken in het onderstel is 58,1 cm. Bovendien is de motor voorzien van een thermische beveiliging, die voorkomt dat de motor oververhit raakt, wat een langere levensduur garandeert.

Een perfect product en zeker top 7 waardig. Kwalitatief hoogstaand. Vakkundig geselecteerd door onze specialisten met uitstekende reviews.

8. EasyBedden® Dual Actuator Universeel Motor voor boxspring Draadloos 2 jaar Garantie.

5/5

EasyBedden® Dual Actuator Universeel Motor voor boxspring Draadloos 2 jaar Garantie is een universele motor die gebruikt kan worden voor elektrisch verstelbare boxsprings, onderstellen, lattenbodems en andere bedden. Met een kracht van 6000 Newton per motor, kan de motor 130 kilo zonder moeite optillen en beide hoofd- en voeteinden verstelbaar maken. Met de draadloze afstandsbediening is de motor eenvoudig te bedienen. Dit product is gebruiksklaar met inbegrip van een batterij, en is verkrijgbaar in wit of zwart. Daarnaast heeft het product een standaard 2 jaar fabrieksgarantie en is het Nederlands gemaakt. De EasyBedden® Dual Actuator Universeel Motor is uiterst krachtig en efficiënt. Het is ideaal te gebruiken in een drukke omgeving waar mensen frequent hun bed moeten verplaatsen. Met de speciale hartmaat afstand van 58,1 cm, kunt u de motor gemakkelijk in het onderstel aansluiten. De motor heeft een lange levensduur en kan gebruikt worden in vrijwel elke situatie. Bovendien heeft het product een 2 jaar fabrieksgarantie.

Volgens onze actuele onderzoeken en reviews hoort deze topper ook zeker thuis op nummer 8 in de top 10 best geteste producten. 

9. Losse Motor Boxspring.

5/5

Losse Motor Boxspring is een eenvoudig en veelzijdig meubelstuk dat perfect past in elke slaapkamer. Het bestaat uit een lichtframe dat is gemaakt van stevig metaal en bekleed met hoogwaardig stof. Het onderstel is uitgerust met een robuuste motor waarmee het bed in verschillende posities kan worden gezet. De motor is gemakkelijk te monteren en te demonteren, waardoor het een eenvoudige oplossing is voor gebruikers die een flexibel bed willen. Het heeft een modern design en is verkrijgbaar in verschillende kleuren om aan ieders smaak te voldoen. De Losse Motor Boxspring heeft ook een comfortabele binnenmatras die is gemaakt van hoogwaardig koudschuim. Dit materiaal is luchtig en ademend, wat ervoor zorgt dat het bed comfortabel aanvoelt. Bovendien heeft het een robuuste basis die het mogelijk maakt om de boxspring met verschillende bedden te combineren.

Kwaliteit boven kwantiteit. Dit is precies waar dit product voor staat. Bekijk hier de reviews. 

10. SwissSleep Premiflex Lattenbodem Elektrisch-70-200.

5/5

De SwissSleep Premiflex Lattenbodem Elektrisch-70-200 is een elektrisch verstelbare lattenbodem, die de perfecte nachtrust biedt. Deze lattenbodem heeft een kader van 6 cm, 28 meerlagige latten en 8 dubbele instelbare latten voor extra comfort. De kunststof middenband zorgt voor een optimale gewichtsverdeling. Met een maximum draaggewicht van 115 kg is deze lattenbodem geschikt voor iedereen. U krijgt daarbij 5 jaar garantie waarvan 2 jaar op de elektro motor. Let op: de lattenbodem is alleen geschikt voor gebruik in een bedkader, niet als vrijstaand bed. Verder biedt SwissSleep Premiflex Lattenbodem Elektrisch-70-200 ook buitenmaten aan en is de lattenbodem binnen 48u bij u thuis bezorgd. Daarmee bent u verzekerd van een perfecte nachtrust, op een comfortabele bodem. De lattenbodem is gemaakt van hoogwaardig materiaal zodat u er jarenlang plezier van heeft. Dankzij de stevige constructie kan de lattenbodem jarenlang meegaan, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de stevigheid.

Voor op dit moment sluiten wij af met dit product. Zeker top 10 best geteste product waardig en de moeite waard om de reviews te bekijken. 

Inhoudsopgave

Populaire FAQS over deze elektrische lattenbodems vergelijking

Door op de button te klikken onderaan totaalBED Lattenbodem Medi 5000 meerdere comfortzones 90x200cm elektrisch verstelbaar draadloos. bijvoorbeeld, word je doorverwezen naar de betalingssite van een externe webshop met een goede deal. 

Gefeliciteerd! We zijn erg blij dat we je hebben kunnen helpen met de juiste keuze te maken voor jouw product aan de hand van onze best geteste top 1-10 elektrische lattenbodems. Na de betaling van een elektrische lattenbodem, krijg je per direct een mail met hierin de betalingsbevestiging van de winkel van aankoop. Niks ontvangen? Neem dan contact op met de winkel van aankoop voor assistentie.

Ons team staat dag en nacht voor je klaar om alle vragen voor je te beantwoorden die gerelateerd zijn aan onze top 1-10 best elektrische lattenbodems. Voor vragen hoef je alleen maar ons contactformulier in te vullen op onze website en dan zorgen wij dat je zo spoedig mogelijk reactie krijgt. 

Staat je antwoord er niet tussen of heb je andere vragen over de door ons geplaatste top 10 best geteste elektrische lattenbodems? Neem dan contact op door ons contactformulier in te vullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk reageren. 

Welke elektrische lattenbodem uit de top 10 is juist voor jou?

Achter de schermen werken wij hard om het onderzoek naar de beste elektrische lattenbodem zo nauwkeurig mogelijk uiteen te zetten, zodat wij jou zo goed mogelijk kunnen helpen. 

Ons team bestaat uit experts die veel ervaring hebben met het uittesten van elektrische lattenbodems. In eerste instantie laten we de consument aan het woord door de best gereviewde elektrische lattenbodems te selecteren. Hierna bepalen de experts welke er in de top 10 komen.

Voor jou is het dan slechts de keuze tussen deze 10 toppers. Maar welke is dan juist voor jou? Dit kun je zelf bepalen door middel van de informatie goed tot je te nemen. Door middel van de 10 elektrische lattenbodems met elkaar te vergelijken op basis van de beschrijvingen, foto’s en prijzen, kom je tot de ultieme elektrische lattenbodem voor jou.

elektrische lattenbodem productreview - Eindoordeel

Het is duidelijk dat de top 10 producten allemaal hun eigen kwaliteiten hebben. De opties zijn ruim en ieder product heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Of je nu op zoek bent naar een luxueuze elektrische lattenbodem met technologische gadgets zoals massagefuncties of als je gewoon op zoek bent naar een betaalbaar model met klassieke kenmerken, er is altijd iets wat bij jouw behoeften past. Daarnaast is het ook belangrijk om te weten dat comfort en kwaliteit een eigenschap kunnen zijn die samenkomt in een van deze top 10 producten. Dus als je geïnteresseerd bent in een elektrische lattenbodem, neem dan de tijd om deze lijst te bestuderen. Je zult zeker blij zijn met het resultaat. Ga voor de beste optie die bij je past, zodat je geniet van een heerlijke, comfortabele slaapervaring!

Wil je op de hoogte blijven? Bezoek onze website dan vaker en volg de nieuwste ontwikkelingen. Wij zeggen geen vaarwel, maar TOT ZIENS!   

Disclaimer: Door ons onderzoek naar de beste elektrische lattenbodem ontvangen wij een kleine commissie op het moment dat je overgaat tot de aankoop op een externe webshop waarnaar wij verwijzen. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor de aankoop van een elektrische lattenbodem. Hiervoor kun je ten alle tijden terecht bij de winkel van aankoop of de producent.

Gepubliceerd op: 14 feb. 2023