1. brandwerende kluis

Top 10 best geteste brandwerende kluizen van 2024

Laatst bijgewerkt: 14 mrt. 2023

We hebben een uitgebreide brandwerende kluizen test gedaan en hieruit zijn de 10 beste brandwerende kluizen ontstaan. We testen de brandwerende kluizen onder andere op kwaliteit, prijs- kwaliteitsverhouding, duurzaamheid en uiteraard design. Door de brandwerende kluizen te vergelijken met elkaar komen we tot de conclusie welke brandwerende kluizen beste getest zijn en zo ontstaat de top 10 beste brandwerende kluizen.

Wil je weten welke de best getetste brandwerende kluizen zijn? Door op de button hieronder te klikken, ga je meteen naar de top 10 en ontdek je welke brandwerende kluizen er zijn uitverkozen tot de beste van 2024.

Jessica
Jessica

Hallo daar en leuk kennis te maken. Mijn naam is Jessica. Heel erg bedankt voor het lezen van mijn blog en dat je meer te weten wilt komen over mij.

Al jarenlang ben ik gefascineerd door alles wat met fashion en design te maken heeft en ben ik een trouwe volger geworden van alle trendy en hot items van op dit moment. Volgens mijn moeder heb ik hier sinds ik kan lopen een passie voor gehad en deze gedurende de jaren steeds meer ontwikkeld. Ook leer ik graag en doe ik graag research zodat ik je de beste reviews kan geven.

Ik ben begonnen als designer en ben sinds 2017 actief bezig met het schrijven van blogs met als doel om je over het beste interieur te adviseren. Er is veel interieur op de markt en er komen er tot op de dag van vandaag steeds meer artikelen bij. Het geeft me daarom een enorme kick om op onderzoek uit te gaan en de beste reviews te vinden voor mijn followers.

Doordat ik inmiddels veel kennis heb opgedaan, zowel in de praktijk als in theorie, hoop ik lezers te kunnen motiveren en inspireren met het vinden van het juiste interieur dat voor hen het meest passend is.

Ben je nieuwsgierig en wil je graag op de hoogte blijven? Kom mij dan volgen zodat je op de hoogte blijft van alle nieuwtjes en feiten!

Top 10 brandwerende kluizen

Wij vinden het erg leuk dat je meer wilt weten over brandwerende kluizen en wij vertellen je hier graag meer over! Ben je op zoek naar sfeervolle producten voor je woning? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Ons team bestaat uit experts en deskundigen en de afgelopen tijd hebben wij grondig onderzoek gedaan naar brandwerende kluizen die niet misstaan in ieders woning. In de top 10 lijst hieronder, zie je de brandwerende kluizen welke als beste naar beste naar voren zijn gekomen door reviews.

Om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben wij de top 10 brandwerende kluizen voor je vergeleken en in de volgorde geplaatst zoals je hieronder kunt zien.

Lees snel verder voor meer informatie over elke brandwerende kluis.

1. Brandwerende kluis compact 49,6x39x35,4cm Inclusief set noodsleutels.

5/5

Deze kluis heeft een innovatief slot, dat een hoge beveiliging biedt tegen inbraak. Het modern design maakt de brandwerende kluis een decoratieve toevoeging aan ieder interieur. De kluis is gemaakt van hoogwaardig staal en heeft een afmeting van 49,6cm x 39cm x 35,4cm. De kluis is voorzien van een speciale noodsleutelset, die de kluis kan openen als het hoofdslot defect is of vast komt te zitten. Het slot is ook voorzien van een klankalarm, wat een signaal geeft wanneer er geprobeerd wordt de kluis te openen met het verkeerde sleutel. De brandwerende kluis is voorzien van een unieke thermische isolatie, die ervoor zorgt dat de binnenkant van de kluis in geval van een brand niet verbrandt of smelt. Bovendien is deze kluis voorzien van een speciale luchtcirculatie, die ervoor zorgt dat documenten en andere waardevolle voorwerpen in de kluis niet worden aangetast door vocht of schimmel.

Altijd een goede binnenkomer en dit jaar op nummer 1. Bekijk hier de reviews. 

2. Elektronische Kluis Brandwerend met Cijferslot 52L Muurbevestiging 35x52x36 cm 20KG Staal.

5/5

Deze Elektronische Brandwerende Kluis met Cijferslot is perfect voor het beschermen van jouw waardevolle spullen. De kluis is gemaakt van staal en heeft een inhoud van 52L. Met zijn afmetingen van 35x52x36 cm is de kluis makkelijk te bevestigen aan de muur. De kluis heeft een gewicht van 20KG en is gemaakt van duurzaam materiaal. Het cijferslot biedt extra veiligheid en voorkomt dat ongewenste personen toegang hebben tot de kluis. De kluis is ook brandwerend en is ontworpen om jouw waardevolle spullen optimaal tegen brand te beschermen. De kluis is voorzien van rubberen afdichtingen, wat de luchtcirculatie beperkt en voorkomt dat rook en vlammen de kluis kunnen binnendringen. Zo worden jouw waardevolle spullen veilig bewaard. Met de Elektronische Brandwerende Kluis met Cijferslot heb je een betrouwbare oplossing om jouw waardevolle spullen veilig op te bergen. De kluis is gemaakt van stevig staal, heeft een inhoud van 52L en is voorzien van een cijferslot voor extra veiligheid. Daarnaast is de kluis ook brandwerend, wat ervoor zorgt dat jouw waardevolle spullen optimaal beschermd zijn. Kortom, deze kluis biedt jou de ultieme bescherming!

Volgens de vakkundige en specialisten het best vergeleken en beoordeeld. Terecht op nummer 2.  

3. Kluis-Digitale elektronische brandwerende muurverankerende kluis Strongbox.

5/5

De Strongbox biedt een veilige opslag voor je waardevolle bezittingen en documenten. Het is een elektronische brandwerende muurverankerende kluis met een klassiek ontwerp. Met zijn robuuste constructie, is dit een betrouwbare oplossing om je waardevolle spullen te beschermen tegen diefstal, brand, vocht en andere schade. De kluis is gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van een digitale code die alleen door u kan worden geopend. Het veiligheidsmechanisme heeft een vergrendelingssysteem met twee sloten en 12 stevige stalen lijnen. U kunt het slot ook manueel openen met twee sleutels. De Strongbox is ook voorzien van een binnenkant met een verstelbare plank en twee kleine vakken voor kleinere items. Zo kun je gemakkelijk al je waardevolle spullen en documenten opslaan en organiseren. Het kleine formaat maakt het makkelijk om de kluis te verplaatsen en op te bergen in een kast of een kluis. Daarnaast is de kluis uitgerust met een elektronische LCD-display voor extra beveiliging. Dit display kan worden gebruikt om te voorkomen dat verkeerde codes worden ingevoerd.

Een absoluut hot item en niet te missen. Bekijk hier het best geteste product op nummer 3. 

4. Masterlock LCFW30100 documentenkluis brandwerend.

5/5

De Masterlock LCFW30100 documentenkluis brandwerend is een uiterst betrouwbaar en veilig systeem voor het opslaan van documenten, media, foto's en waardevolle spullen. De kluis is brandwerend en waterdicht. Het interieur is voorzien van een schuimlaag die de inhoud beschermt tegen temperaturen tot 843 °C. Daarnaast is de kluis uitgerust met een waterafstotende laag waardoor de inhoud beschermd is tegen water en vochtschade. Deze kluis is voorzien van een slot met een cijfercode waardoor je de kluis gemakkelijk op slot kunt doen. De kluis is ook voorzien van een klep aan de achterkant waardoor je documenten in A4-formaat kunt opslaan zonder dat je deze op hoeft te vouwen. De kluis is daarnaast ook voorzien van een LED-lampje waardoor je de inhoud gemakkelijk kunt zien. Door de stevige constructie is de kluis ook makkelijk te verplaatsen. Kortom, de MasterLock LCFW30100 documentenkluis brandwerend is een uiterst veilige en betrouwbare kluis voor het beschermen van documenten, media, foto's en waardevolle spullen tegen brand en waterschade. De kluis is voorzien van een cijfercodeslot, een klep aan de achterkant, een schuimlaag en een LED-lampje en is daardoor makkelijk te gebruiken en te verplaatsen.

Mijn persoonlijke knaller en een zekerheidje. Deze doet het altijd goed en is het best vergeleken. 

5. Masterlock L1200 documentenkluis brandwerend.

5/5

Met de MasterLock L1200 brandwerende documentenkluis bescherm je kostbare eigendommen, documenten en digitale bestanden tegen brand. De kluis is gecertificeerd door UL/ETL, waardoor hij je kostbaarheden, papieren en foto's 30 minuten lang en tot 843°C kan beschermen. Het handvat aan de bovenzijde maakt het verplaatsen van de kluis gemakkelijk. Je sluit de kluis af met een sleutel, waardoor je kostbaarheden extra beveiligd zijn. Voor extra bescherming is de kluis ook voorzien van een stevige stalen constructie met een dikke deur. De deur is voorzien van een sterke kierdichting, die ervoor zorgt dat de inhoud goed tegen brand en warmte wordt beschermd. Daarnaast is de kluis voorzien van een relock-systeem, dat de kluis extra beveiligt als iemand probeert de kluis open te breken. Dankzij het relock-systeem ben je altijd verzekerd van de meest optimale beveiliging.

Binnen ons team leeft dit best geteste artikel en is een van onze favorieten. 

6. Master Lock LFW082FTC Gecertificeerde kluis Brand- en waterwerend Elektronisch codeslot.

5/5

Deze kluis is ook voorzien van een elektronisch codeslot dat eenvoudig te bedienen is. U kunt een persoonlijk 4-cijferig toegangscode instellen en deze af en toe veranderen voor extra veiligheid. De kluis is gemaakt van sterk staal en is voorzien van een stevig slot dat niet gemakkelijk te openen is met behulp van inbrekerswerktuigen. De kluis is ook voorzien van een interne verlichting met aan/uit schakelaar, zodat u gemakkelijk de inhoud van de kluis kunt zien zonder de deur te openen. De kluis wordt geleverd met een kabel om de kluis aan een vaste muur te bevestigen. Met deze extra maatregelen kunt u ervoor zorgen dat de kluis niet gemakkelijk kan worden verplaatst of gestolen. De kluis is ook voorzien van een temperatuurregelaar die de temperatuur in de kluis automatisch regelt, zodat uw kostbare spullen tegen extreme hitte of kou worden beschermd.

Wat ook altijd naar voren komt in de top 10 best geteste producten is dit artikel. Een klassieker in dit segment. 

7. Buxibo Brandwerende Kluis Brandkast Met Digitaal Codeslot en Sleutel Metaal.

5/5

De buxibo Brandwerende kluis is een veilig en sterk beveiligd opslagsysteem dat is gemaakt van sterk metaal. Met zijn digitale codeslot en sleutel, kun je je waardevolle spullen veilig opslaan zonder zorgen. Binnenin de kluis is er ruimte voor cash, documenten, vuurwapens, sieraden en andere kostbaarheden. De kluis biedt ook een hoge mate van brandwerendheid en is ontworpen om te weerstaan ​​aan intense hitte en vuur. Met de brandwerende laag en de speciale luchtcirculatie, kun je gerust zijn dat je waardevolle spullen beschermd zijn tegen vuur en warmte. Daarnaast is de kluis ook voorzien van een dubbel slot systeem waardoor je de kluis op twee manieren kunt openen met zowel een codeslot als een sleutel. Bovendien heeft de kluis een ingebouwde alarmfunctie die een alarm laat afgaan wanneer iemand probeert de kluis te openen zonder toestemming. Met de Buxibo Brandwerende Kluis kun je jouw waardevolle spullen op een veilige en betrouwbare manier opbergen. De kluis biedt een hoge mate van beveiliging, brandwerendheid en een dubbel slot systeem, waardoor je je kostbaarheden veilig kunt opslaan.

Een perfect product en zeker top 7 waardig. Kwalitatief hoogstaand. Vakkundig geselecteerd door onze specialisten met uitstekende reviews.

8. Burg Wächter FP 22 K FP 22 K Brandwerende box Brandwerend Sleutelslot.

5/5

De Burg Wächter FP 22 K Brandwerende box met Sleutelslot is de perfecte oplossing voor het beveiligen van belangrijke documenten. De box is gemaakt van dubbelwandig massief kunststof met rondom brandwerend materiaal. Met deze brandklasse UL72 is je documentatie minimaal 30 minuten veilig bij brand met een binnentemperatuur van minder dan 90°C. De box is voorbereid voor grondverankering en wordt geleverd met twee sleutels. De binnenafmetingen van de box zijn (B)225 x (D)315 x (H)85 mm en het gewicht bedraagt 9 kg. Met de Burg Wächter FP 22 K Brandwerende box met Sleutelslot kun je er zeker van zijn dat je belangrijke documenten veilig zijn. De box is zo ontworpen dat hij bestand is tegen hoge temperaturen. Bovendien is het ook mogelijk om de box te grondverankeren voor extra beveiliging. De box is geschikt voor DIN A4-formaat en wordt geleverd met twee sleutels. Kortom, met de Burg Wächter FP 22 K Brandwerende box met Sleutelslot kun je je documenten veilig bewaren.

Volgens onze actuele onderzoeken en reviews hoort deze topper ook zeker thuis op nummer 8 in de top 10 best geteste producten. 

9. Buxibo Brandwerende Kluis Hotel Brandkast Met Cijferslot en Sleutel Metaal.

5/5

De Buxibo Brandwerende Kluis Hotel Brandkast is gemaakt van stevig metaal. De kast is stevig genoeg om je waardevolle spullen zoals geld, documenten, juwelen en andere eigendommen veilig te houden. Met een stevige constructie en een stevige slotmechanisme, is deze kluis perfect voor elke dag gebruik. De kluis heeft een cijferslot voor extra veiligheid. Je kunt je code instellen en de kluis kan alleen geopend worden met de juiste code. Daarnaast wordt de kluis geleverd met een sleutel, zodat je de kluis extra kunt beveiligen. De kluis is ook voorzien van een zacht schuim interieur om je waardevolle spullen tegen stoten en krassen te beschermen. De kluis is zwart van kleur, waardoor hij eenvoudig in elke kamer kan worden geïntegreerd.

Kwaliteit boven kwantiteit. Dit is precies waar dit product voor staat. Bekijk hier de reviews. 

10. Sentry Kluis 1200 brandwerende box

5/5

NO DESCRIPTION

Voor op dit moment sluiten wij af met dit product. Zeker top 10 best geteste product waardig en de moeite waard om de reviews te bekijken. 

Inhoudsopgave

Populaire FAQS over deze brandwerende kluizen vergelijking

Door op de button te klikken onderaan Elektronische Kluis Brandwerend met Cijferslot 52L Muurbevestiging 35x52x36 cm 20KG Staal. bijvoorbeeld, word je doorverwezen naar de betalingssite van een externe webshop met een goede deal. 

Gefeliciteerd! We zijn erg blij dat we je hebben kunnen helpen met de juiste keuze te maken voor jouw product aan de hand van onze best geteste top 1-10 brandwerende kluizen. Na de betaling van een brandwerende kluis, krijg je per direct een mail met hierin de betalingsbevestiging van de winkel van aankoop. Niks ontvangen? Neem dan contact op met de winkel van aankoop voor assistentie.

Ons team staat dag en nacht voor je klaar om alle vragen voor je te beantwoorden die gerelateerd zijn aan onze top 1-10 best brandwerende kluizen. Voor vragen hoef je alleen maar ons contactformulier in te vullen op onze website en dan zorgen wij dat je zo spoedig mogelijk reactie krijgt. 

Staat je antwoord er niet tussen of heb je andere vragen over de door ons geplaatste top 10 best geteste brandwerende kluizen? Neem dan contact op door ons contactformulier in te vullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk reageren. 

Welke brandwerende kluis uit de top 10 is juist voor jou?

Achter de schermen werken wij hard om het onderzoek naar de beste brandwerende kluis zo nauwkeurig mogelijk uiteen te zetten, zodat wij jou zo goed mogelijk kunnen helpen. 

Ons team bestaat uit experts die veel ervaring hebben met het uittesten van brandwerende kluizen. In eerste instantie laten we de consument aan het woord door de best gereviewde brandwerende kluizen te selecteren. Hierna bepalen de experts welke er in de top 10 komen.

Voor jou is het dan slechts de keuze tussen deze 10 toppers. Maar welke is dan juist voor jou? Dit kun je zelf bepalen door middel van de informatie goed tot je te nemen. Door middel van de 10 brandwerende kluizen met elkaar te vergelijken op basis van de beschrijvingen, foto’s en prijzen, kom je tot de ultieme brandwerende kluis voor jou.

brandwerende kluis productreview - Eindoordeel

Zoals jullie hebben gezien, is er voor elk wat wils als het gaat om brandwerende kluizen. Of je nu op zoek bent naar een kleine, draagbare kluis of een model met meerdere sloten dat een keldertrap bestand is tegen brand, er is een kluis die aan je wensen voldoet. Je mooie sieraden, bestanden of documenten kunnen nu veilig en goed bewaard blijven. Er is veel vertrouwen in de producten die in de top 10-lijst hierboven staan. Neem de tijd om alle opties te bekijken en kijk ook even of je een koopje van één van deze kluizen kan vinden. Succes met je zoektocht naar de perfecte brandwerende kluis!

Wil je op de hoogte blijven? Bezoek onze website dan vaker en volg de nieuwste ontwikkelingen. Wij zeggen geen vaarwel, maar TOT ZIENS!   

Disclaimer: Door ons onderzoek naar de beste brandwerende kluis ontvangen wij een kleine commissie op het moment dat je overgaat tot de aankoop op een externe webshop waarnaar wij verwijzen. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor de aankoop van een brandwerende kluis. Hiervoor kun je ten alle tijden terecht bij de winkel van aankoop of de producent.

Gepubliceerd op: 14 feb. 2023